top of page
  • beautybylandsem

Trygg salong

Oppdatert: 12. aug. 2021

I den tiden vi har kommet inn i, og blitt den nye normalen, så er det så viktig for alle å finne trygghet i hverdagen. Derfor er det en enorm prioritet for meg å yte et strengt smittevern, både for mine kunders del og min egen del. Du kan være sikker på at Beauty by Landsem følger FHI og Trondheim Kommune sine vedtak uten slingringsmonn.


Heldigvis for meg så gikk jeg gjennom en utdannelse som hadde ekstremt tungt fokus på hygiene. Dermed var det ikke store overgangen for meg da Covid-19 kom til lands. Hygienen har aldri vært noe jeg har slurvet med, og da gikk overgangen mye enklere enn man skulle trodd.


Når jeg åpner salongen lager jeg alle mine rutiner basert på smittevern og streng hygiene. Slik kan du være trygg på at alle smitteverntiltak følges til punkt og prikke. Jeg tror nok alle begynner å kunne alle tiltak utenat snart, men jeg lister opp mine tiltak allikevel!


- Alle mine kunder er registrert i bookingsystemet med fullt navn og kontaktinfo, for enkel smittesporing.

- Venteområdet blir omhyggelig vasket hver dag, og alle kontaktflater blir desinfisert jevnlig.

- Jeg tar bare inn en og en kunde i mitt lokale om gangen. Imellom kunder blir alle kontaktflater vasket og desinfisert, og alle håndklær o.l. blir byttet ut med nye.

- Alt utstyr som er brukt i behandling blir vasket og desinfisert før det brukes på nytt.

- Jeg bruker engangs munnbind i alle mine behandlinger, som jeg bytter ut imellom kunder. Så lenge Trondheim Kommune krever det slipper jeg ikke inn kunder uten munnbind i mine lokaler. Jeg vil tilby mine kunder å kjøpe et engangs munnbind dersom de trenger det.

- Jeg oppfordrer til kortbetaling med “tæpping” for å hindre smitte

- Alle kunder har krav om håndvask eller hånddesinfeksjon før behandlingen starter.

- Jeg legger stor vekt på at alle kunder skal utsette sin time dersom de:

- Har vært i nærkontakt med noen smittet med Covid-19

- Er i karantene, eller har vært i nærkontakt med noen som er i karantene

- Har vært i utlandet de siste 14 dagene

- Har utviklet følgende symptomer på luftveisinfeksjon/forkjølelse/Covid-19:

- Feber

- Hoste

- Tungpustethet

- Hodepine

- Slapphet

- Nedsatt lukt- eller smaksans

- Muskelverk

- Sår hals

- Rennende eller tett nese

Jeg synes det er så fantastisk hvor mye innsats vi alle legger ned hver dag for å skåne de sårbare i samfunnet vårt. Det viser bare hvor mye omtanke som finnes i hver og en av oss. Jeg har stor tro på 2021, og med vaksinasjonen som turer og går vil vi nok alle komme oss gjennom dette og se på en fremtid fylt med normalitet igjen. Alt blir bra igjen!


Elise Landsem

Beauty by LandsemComments


Commenting has been turned off.
bottom of page