top of page
Om meg: About
DSC_7921v2_edited_edited.jpg


Elise Landsem

Jeg er 30 år og oppvokst i den lille bygda Rindal, sør i Trøndelag. Jeg flyttet til Trondheim i 2016 etter å ha tatt en bachelor i Multimedieteknologi i Steinkjer. Jeg utdannet meg så til hud- og spaterapeut ved Hud og Spa-Akademiet i året 2017/2018, og har jobbet i bransjen siden. Jeg er utadvendt, kreativ, strukturert og effektiv, og er utrolig glad i å jobbe med mennesker! Jeg er også veldig interessert i produktkunnskap, og elsker å holde meg oppdatert i faget.

 

Min filosofi

Det er viktig for meg at mine kunder ikke føler at de må gjøre en behandling for å bli glade i seg selv, - mine kunder ønsker behandlinger fordi de er glade i seg selv! Jeg jobber hardt for at hver og en skal føle seg velkommen, og fornøyde kunder er min aller største prioritet.

Velkommen til behandling!

 

Utdanning

2017/18: Hud og Spa-Akademiet  

Ble utdannet hud- og spa-terapeut, massasjeterapeut og fotpleier.
En hudterapeut jobber med blant annet manikyr, ansiktsbehandlinger, massasje, voksing og farging av vipper og bryn. I tillegg til grunnutdannelsen fikk vi mange tilleggskurs som vippeløft, vippeextensions, CND Shellac, spraytan, epilasjon og mye mer.

 

2019: Sertifisert CIDESCO-Terapeut

Innad i min utdanning ble jeg CIDESCO-sertifisert. CIDESCO, eller Comitè International D'Esthetique, er en av verdens eldste og mest prestisjetunge internasjonale utdanningsorganisasjoner innen hud- og kroppsterapi. Hovedkontoret til CIDESCO ligger i Sveits og er representert på verdens ledende skoler i over 40 land på 5 kontinenter. Å bli CIDESCO-sertifisert krever 600 timer reell arbeidserfaring, pluss en teoretisk og praktisk eksamen. 

Min CIDESCO-sertifisering er en av mine store stoltheter.
 

2020: Utdannet negletekniker

Tok kurs og eksamen i negledesign med gele via Neglakademiet, i CND Brisa Gel.

2022: Brynslaminering via Bitchn Brows

2024: E-fil Manikyr via NSI

Kursing i e-fil manikyr, fjerning av kunstmateriale, og rubber base.

bottom of page