GET TO KNOW US

Your One-Stop Nail Salon

 


Elise Landsem

Hvem er jeg?
Jeg er født 21. Mai 1994 og oppvokst i den lille fjellbygda Rindal i Trøndelag. I bunn har jeg en bachelor i Multimedieteknologi ved Nord Universitet i Steinkjer før jeg endelig kom til Trondheim og utforsket mine andre interesser. Jeg utdannet meg så til hud- og spa-terapeut ved Hud og Spa-Akademiet i året 2017/2018, og har jobbet i bransjen siden da. Je
g har jobbet hos to forskjellige salonger før jeg bestemte meg for å åpne eget foretak, og det falt virkelig i smak når jeg først turte å hoppe i det!

Innad i min utdanning ble jeg CIDESCO-sertifisert. CIDESCO, eller Comitè International D'Esthetique, er en av verdens eldste og mest prestisjetunge internasjonale utdanningsorganisasjoner innen hud- og kroppsterapi. Hovedkontoret til CIDESCO ligger i Sveits og er representert på verdens ledende skoler i over 40 land på 5 kontinenter. Min CIDESCO-sertifisering er noe jeg er aller mest stolt over.

Min største verdi i livet er å kunne hjelpe mennesker rundt meg, så at jeg fikk meg en karriere hvor jeg kan yte omsorg og pleie ble helt essensielt. Jeg har vært interessert i skjønnhet og pleie så lenge jeg kan huske. Det å kunne hjelpe noen til å bli den beste versjonen av seg selv, er noe jeg tar veldig seriøst. Det er viktig for meg at mine kunder ikke føler at de "må" gjøre en behandling for å bli "bra nok". Alt man gjør hos meg skal være ren lystbetont, og gi den skikkelige "godfølelsen" etterpå. Man skal gå ut av salongen min med litt ekstra pepp i steget, og føle seg litt bedre enn det man gjorde når man kom. Jeg jobber hardt for at hver og en skal føle seg velkommen, og råfornøyde kunder er min aller største prioritering.

Velkommen skal du være!