GET TO KNOW US

Your One-Stop Nail Salon

 


Elise Landsem

Hvem er jeg?
Jeg er født 21. Mai 1994 og oppvokst i den lille fjellbygda Rindal i Trøndelag. I bunn har jeg en bachelor i Multimedieteknologi ved Nord Universitet i Steinkjer før jeg flyttet til Trondheim. Jeg utdannet meg så til hud- og spa-terapeut ved Hud og Spa-Akademiet i året 2017/2018, og har jobbet i bransjen siden.


Innad i min utdanning ble jeg CIDESCO-sertifisert. CIDESCO, eller Comitè International D'Esthetique, er en av verdens eldste og mest prestisjetunge internasjonale utdanningsorganisasjoner innen hud- og kroppsterapi. Hovedkontoret til CIDESCO ligger i Sveits og er representert på verdens ledende skoler i over 40 land på 5 kontinenter. Min CIDESCO-sertifisering er en av mine største stoltheter.

Min største verdi i livet er å kunne hjelpe mennesker rundt meg, dermed ble en karriere hvor jeg kunne yte omsorg og pleie ble helt essensielt. Jeg har vært interessert i skjønnhetspleie så lenge jeg kan huske. Det å kunne hjelpe noen til å bli den beste versjonen av seg selv er noe jeg tar veldig seriøst. Det er viktig for meg at mine kunder ikke føler at de må gjøre en behandling for å bli glade i seg selv, - mine kunder skal gjøre behandlinger fordi de er glade i seg selv! Jeg jobber hardt for at hver og en skal føle seg velkommen,
og fornøyde kunder er min aller største prioritet.

Velkommen skal du være!

 

DSC_7921v2.jpg