top of page
  • beautybylandsem

Jeg åpner 1. mars 2021!

Oppdatert: 11. feb. 2021

Endelig har jeg tatt det store steget inn i den store skumle verden som selvstendig næringsdrivende med enkeltpersonforetak! Samtidig som det er fryktelig skummelt, så er det utrolig gøy. Jeg har fått leid meg et rom hos Velværeklinikken i Kongens gate 60 i hjertet av midtbyen i Trondheim. Det var viktig for meg å fortsette å ta imot kunder i Trondheim sentrum, slik at det ikke blir så store forandringer på verken meg eller kundene. Frem til 1. mars er det en del oppussing, planlegging, og jobbing som står igjen før jeg er 100% klar til å ta imot alle kunder. Jeg har fått god støtte hos venner, familie og kjæreste at jeg har ikke trodd det har gått an. TUSEN TAKK til alle som har vært med meg underveis eller hele veien, inkludert mine råkoselige kunder! Jeg setter umåtelig stor pris på dere, og dere vet så godt hvem dere er. Til å begynne med starter jeg med neglebehandlinger (manikyr, shellac, negleforlengelse med gele og forsterkning med gele), pedikyrbehandlinger, vipper og bryn og voksing. Jeg kommer til å gradvis utvide mitt behandlingstilbud, og jeg vil også etterhvert starte med hudpleiebehandlinger etterhvert! Så hvis du savner noen behandlinger i prislisten min, så vit at det kommer. Jeg har en tydelig visjon om at min bedrift skal være et avslappende, varmt og koselig sted man føler man kan slippe ned skuldrene og kose seg underveis i behandlingen. Ikke minst skal behandlingen være en kvalitets-behandling skreddersydd til nettopp dine behov og ønsker. Jeg kan tilpasse det meste slik at det blir perfekt for nettopp deg! Jeg er ikke fornøyd før mine kunder er fornøyd, og det vil jeg fortsette med. Jeg gleder meg på å se både gamle og nye kunder hos meg utover våren og sommeren, velkommen er dere alle sammen!

Elise Landsem Beauty by Landsem



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page