top of page
  • beautybylandsem

Åpningskampanje!

Oppdatert: 11. feb. 2021

Etter flere uker med oppussing, handling og planlegging kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg til å åpne! Jeg løper rundt med tusen tanker i hodet, men samtidig er det så utrolig gøy. Det føles uendelig lenge til åpning 1. mars, samtidig føler jeg at jeg har det ekstremt travelt. Så jeg tenker for å lette på denne ventetiden både for dere og meg, så vil jeg kjøre igang en åpningskampanje! Så nå får du -15% rabatt på alle behandlinger som er booket før 1. mars 2021! Du kan booke så langt frem i tid, og så mange behandlinger du ønsker! Det vil si at du har friheten til å booke på forhånd for eksempel voksing hver sjette uke, alle med -15% rabatt! Eller booke deg inn fine, freshe negler til 17. mai, eller vippeløft og pedikyr før du skal ut i ferie. Alt dette, så lenge bookingen er gjort før 1. mars! NB: Denne kampanjen inkluderer ikke Negleforlengelse med gele - Nytt sett & Negleforlengelse med gele - Rebalansering. Trykk på "Bestill time", eller ta kontakt via telefon: 40048830 / beautybylandsem@gmail.com. Jeg er også tilgjengelig på Facebook og Instagram dersom det skal være noen spørsmål eller veiledning.

Velkommen skal du være!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page