top of page
  • beautybylandsem

Beauty by Landsem kommer til Rindal!

Etter flere henvendelser har jeg besluttet å ta med meg salongen til min hjembygd Rindal for et lite PopUp-konsept! Jeg håper konseptet vil være av interesse, da Rindal virkelig mangler et tilbud som dette. Pop-up'en vil være etterspørselbasert, så dersom det er interesse kan man regne med at pop-up'en kommer tilbake med jevne mellomrom. Jeg stiller meg inn på at pop-up'en skal foregå på lørdager og søndager, da jeg har hovedbase i Trondheim. Jeg håper dette vil gjøre det enkelt for folk flest å ta turen innom! ... og med det kan jeg lansere første åpningsdatoer:

Lørdag 3. Juli & Søndag 4. Juli

Vi blåser liv i gode gamle Salong Voll, og pop-up'en finner du på følgende adresse:

Mjohølvegen 68, 6657 Rindal Det vil kun være mulighet for forhåndsbestilling av time, online booking kan ikke benyttes for dette. Ta kontakt på tlf: 40048830, e-post: beautybylandsem@gmail.com eller Facebook/Instagram for timesbestilling. Det vil være mulighet for å betale med kort.

Smittevern

Jeg har vært i tett dialog med Rindal Kommune og kommuneoverlegen om hvordan jeg skal utføre dette konseptet på en trygg måte for Rindals innbyggere. Jeg har levd gjennom strenge og langvarige koronatiltak i Trondheim, og jeg har alltid fulgt de kravene FHI, Trondheim Kommune og NFVB har for oss i én til én-bedrifter. Kommuneoverlegen har også godkjent smittevernet jeg gjør som tilstrekkelig for en trygg behandling. Rindal Kommune har meg også på listen over bedrifter de fører tilsyn på i henhold til smittevern.

Mitt smittevern innebærer:

• Jeg spriter og vasker hendene mine mellom hver kunde og underveis i behandlingen.

• Jeg bruker munnbind gjennom hele behandlingen, og bytter munnbind for hver kunde.

• Jeg setter av god tid imellom kunder til å vaske og sprite ned salongen.

• Jeg har lav terskel for avbestilling av time ved luftveissymptomer eller karantene.

• Jeg lagrer alltid fullt navn og kontaktinformasjon på kundene mine for enkel smittesporing. • Jeg har kun én kunde i salongen av gangen.

Og det betyr at du som kunde må:

• Sprite hendene ved ankomst og avreise

• Bruke munnbind gjennom hele behandlingen. Munnbindet skal kun tas av dersom behandlingene krever det (f.eks. voksing av overleppe og lignende). Har du ikke munnbind kan du kjøpe et av meg til 20,-.

• Kom alene til behandlingen, og kom presis.

• Ikke berør mer enn nødvendig i salongen.


Velkommen til en trygg salong!

Behandlinger

Jeg kan ikke tilby alle behandlingene mine i Rindal grunnet utstyrsbegrensinger, så følgende behandlinger vil tilbys:

PEDIKYR

Klassisk pedikyr Friskt fotbad, fjerning av hard hud, neglestell, filing av føtter og avsluttende massasje.

45 min / 595,-

Deluxe pedikyr Friskt fotbad, fjerning av hard hud, neglestell, filing av føtter, deilig fotskrubb og avsluttende massasje.

60 min / 725,-

Minipedikyr Fotbad, fjerning av hard hud eller neglestell, avsluttende fotkrem.

30 min / 495,- Shellac ensfarget i pedikyr En ensfarget shellac legges til en pedikyr. Gjerne oppgi hvilken fargenyanse som ønskes. + 20 min / 295,- Shellac fransk i pedikyr Shellac med fransk manikyr legges til en annen behandling. + 30 min / 395,-

VIPPER OG BRYN

Forming av bryn

Gjøres i samarbeid med kundens ønske og behov.

15 min / 225,-

Farge bryn

Gjøres i samarbeid med kundens ønske og behov.

30 min / 395,-

Farge vipper Varighet 4-6 uker.

30 min / 395,-

Farge bryn inkl. forming

30 min / 525,-

Farge vipper og bryn inkl. forming

30 min / 650,-

Vippeløft

Vippeløft, eller vippebøy, er en fantastisk behandling som bøyer vippene permanent. Dette gir et mye mer åpent og feminint blikk, med inntrykk av lengre og fyldigere vipper. Hvor mye bøy man vil ha justeres ut ifra kundens ønsker og behov. OBS: Man må unngå vann/fukt og olje/kremer i øyeområdet i 24 timer etter behandling. Etter det gjør du akkurat som du vil! Varighet: 6-8 uker

45 min / 895,-

Vippeløft inkl. farging av vipper

Ved å farge vippene underveis vil vippene se fyldigere og lengre ut.

60 min / 995,-

Vippeløft inkl. farging av vipper og bryn

60 min / 1025,-

Vippeløft inkl. farging av vipper og bryn inkl. forming

75 min / 1125,-

VOKSING

Ansikt

30 min / 395,-

Overleppe

15 min / 225,-

Hake

15 min / 225,-

Nese

15 min / 225,-

Legger

30 min / 395,-

Lår

30 min / 425,-

Hele ben uten bikinilinje

45 min / 795,- Hele ben inkl. bikinilinje

60 min / 995,-

Bikinilinje Intimvoksing utføres kun på kvinner.

30 min / 425,-

Bikinilinje pluss Intimvoksing utføres kun på kvinner.

30 min / 495,-

Brasiliansk

Intimvoksing utføres kun på kvinner.

45 min / 625,- Brasiliansk - 5 uker

Benyttes dersom det er under 5 uker siden forrige voksing. Intimvoksing utføres kun på kvinner.

45 min / 525,-

Armer opp til albue

15 min / 345,-

Armer opp til skulder

30 min / 425,-

Armhuler

15 min / 325,-

Mage

20 min / 345,-

Bryst

20 min / 345,-

Rygg

30 min / 545,-

Velkommen til behandling!


bottom of page