• beautybylandsem

The pop-up that keeps popping!

Oppdatert: 24. jan.

I første omgang vil jeg takke så mye for støtte og interesse ved forrige Pop-up i Rindal! Det resulterte i to lange dager med masse kunder, og det var utrolig gøy. Det var tydelig at dette var et savnet tilbud, og at det settes pris på. Dette gir selvsagt mersmak for meg og min lille bedrift!


Så i kjølvannet av suksessen ved første Pop-up i Rindal følte jeg at dette måtte gjentas! Lokalet ble også så godt som ferdig oppusset til første pop-up, så det gjør det veldig enkelt å fortsette med konseptet. Så jeg kommer tilbake til Rindal for nye pop-up'er på følgende datoer:


14.-15. August 25.-26. September 6.-7. November 18.-19. Desember


Adresse: Mjohølvegen 68, 6657 Rindal


Det er akkurat 6 uker mellom hver pop-up, da dette er en logisk regelmessighet for både oppfølging av behandlingene jeg gjør. For eksempel følges vipper og bryn opp hver 4-6 uker, vippeløft på 8-12 uker, pedikyr 8-12 uker eller mer, og voksing 4-6 uker. Alle datoene er også på helg, og håper dette gjør det enkelt for folk å bestille seg time.


Det vil kun være mulighet for forhåndsbestilling av time, online booking kan ikke benyttes for dette. Ta kontakt på SMS: 40048830, e-post: beautybylandsem@gmail.com eller Facebook/Instagram for timesbestilling. Det vil være mulighet for å betale med kort.


Smittevern

Jeg har vært i tett dialog med Rindal Kommune og kommuneoverlegen om hvordan jeg skal utføre dette konseptet på en trygg måte for Rindals innbyggere. Jeg har levd gjennom strenge og langvarige koronatiltak i Trondheim, og jeg har alltid fulgt de kravene FHI, Trondheim Kommune og NFVB har for oss i én til én-bedrifter. Kommuneoverlegen har også godkjent smittevernet jeg gjør som tilstrekkelig for en trygg behandling. Rindal Kommune har meg også på listen over bedrifter de fører tilsyn på i henhold til smittevern. Kravene til smittevern kan selvfølgelig endre seg ettersom 2021 går mot slutten, og jeg vil derfor informere om hvilke tiltak som skal følges, både for meg og kundene, før hver pop-up.


Velkommen til en trygg salong!


Behandlinger


Jeg kan ikke tilby alle behandlingene mine i Rindal grunnet blant annet utstyrsbegrensinger, så følgende behandlinger vil tilbys:


PEDIKYR


Klassisk pedikyr

Friskt fotbad, fjerning av hard hud, neglestell, filing av føtter og avsluttende massasje.

45 min / 595,-


Deluxe pedikyr

Friskt fotbad, fjerning av hard hud, neglestell, filing av føtter, deilig fotskrubb og avsluttende massasje.

60 min / 725,-


Minipedikyr

Fotbad, fjerning av hard hud eller neglestell, avsluttende fotkrem.

30 min / 495,-


Shellac ensfarget i pedikyr

En ensfarget shellac legges til en pedikyr. Gjerne oppgi hvilken fargenyanse som ønskes.

+ 20 min / 295,-


Shellac fransk i pedikyr

Shellac med fransk manikyr legges til en annen pedikyrbehandling.

+ 30 min / 395,-


VIPPER OG BRYN


Forming av bryn

Gjøres i samarbeid med kundens ønske og behov.

15 min / 225,-


Farge bryn

Gjøres i samarbeid med kundens ønske og behov.

30 min / 395,-


Farge vipper

Varighet 4-6 uker.

30 min / 395,-


Farge bryn inkl. forming

30 min / 525,-


Farge vipper og bryn inkl. forming

30 min / 650,-


Vippeløft

Vippeløft, eller vippebøy, er en fantastisk behandling som bøyer vippene permanent. Dette gir et mye mer åpent og feminint blikk, med inntrykk av lengre og fyldigere vipper. Hvor mye bøy man vil ha justeres ut ifra kundens ønsker og behov. OBS: Man må unngå vann/fukt og olje/kremer i øyeområdet i 24 timer etter behandling. Etter det gjør du akkurat som du vil! Varighet: 6-8 uker

45 min / 895,-


Vippeløft inkl. farging av vipper

Ved å farge vippene underveis vil vippene se fyldigere og lengre ut.

60 min / 995,-


Vippeløft inkl. farging av vipper og bryn

60 min / 1025,-


Vippeløft inkl. farging av vipper og bryn inkl. forming

75 min / 1125,-


VOKSING


Ansikt

30 min / 395,-


Overleppe

15 min / 225,-


Hake

15 min / 225,-


Nese

15 min / 225,-


Legger

30 min / 395,-


Lår

30 min / 425,-


Hele ben uten bikinilinje

45 min / 795,-


Hele ben inkl. bikinilinje

60 min / 995,-


Bikinilinje

Intimvoksing utføres kun på kvinner.

30 min / 425,-


Bikinilinje pluss

Intimvoksing utføres kun på kvinner.

30 min / 495,-


Brasiliansk

Intimvoksing utføres kun på kvinner.

45 min / 625,-


Brasiliansk - 5 uker

Benyttes dersom det er under 5 uker siden forrige voksing. Intimvoksing utføres kun på kvinner.

45 min / 525,-


Armer opp til albue

15 min / 345,-


Armer opp til skulder

30 min / 425,-


Armhuler

15 min / 325,-


Mage

20 min / 345,-


Bryst

20 min / 345,-


Rygg

30 min / 545,-


Velkommen til behandling!